Menu
EUR
Korda Kaizen & Korda Spring Bow Landing Net

Korda Kaizen & Korda Spring Bow Landing Net

Door: Team Korda Reacties: 0

Korda heeft weer een fantastisch nieuwtje! Namelijk de Korda Kaizen Karperhengels en het splinter nieuwe net 'spring bow'. De verwachte release datum voor de hengels is april 2023 en het net is nu al verkrijgbaar!

Onlangs is de trailer verschenen van deze hengels, en korda laat weer zien hoe enorm goed ze zijn in marketing. En eerlijk, het werkt. De hengels zien er prachtig uit en de trailer maakt je nieuwsgierig. We hebben de Kaizen voor de trailer natuurlijk al vaker gezien. Enkele sneak peaks in diverse videos van korda. En onlangs op de karper beurs in Den Bosch waren ze voor iedereen te aanschouwen.

Bekijk de trailer van de Korda Kaizen karper hengels;

De Korda Kaizen hengels

Bij HengelsportCentrale hebben we alle modellen natuurlijk beschikbaar gemaakt. Je kunt ze bestellen uit eigen voorraad - of via na levering. Van 12FT tot 13FT en van 3 tot 4LB.

[products=blog_korda_kaizen]

Kaizen informatie video

Onlangs heeft Korda de video uitgebracht met nog veel meer informatie over deze gloednieuwe hengels. Tevens geven ze in deze video ook meer informatie over het spring bow net.

 

Korda Spring Bow Net

Ook een landing net kon natuurlijk niet uit de range ontbreken. Ook deze hebben ze ook uitgebracht. Niet alleen super dun carbon met een enorme kracht, maar ook een spreidblok die speciaal door JAG is ontworpen.

[products=blog_korda_springbow_netten]

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen, leuke video's & hengelsport nieuwtjes
Pay in 3 PayConiq GooglePay Trustly
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »