Menu
EUR
Open Deur Dagen 2024 - 22/23 maart

Open Deur Dagen 2024 - 22/23 maart

Door: Tom Snoek Reacties: 0

De Open Deur Dagen staan weer voor de deur! Wij hebben er alvast weer mega veel zin in. De start van jouw vis seizoen! Kom langs, bezoek en ervaar onze winkel en zie alle nieuwe gadgets voor het vis jaar 2024 van de meest populaire karper merken. Graag tot snel! 

Agenda Open Deur Dagen '24 

Vrijdag 22 maart 10:00 tot 20:30 
Zaterdag 23 maart 09:00 tot 16:00

Parkeren kan in de straat direct naast onze winkel. Wanneer het hier vol staat heb je in de nabije omgeving 3 grote parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. De loopafstand is circa. 2 minuten. 

Eerste keer dat je onze winkel komt bezoeken? Klik hier voor een routebeschrijving!

 

 

Wat is er te doen tijdens de Open Deur Dagen? 

Drink een bak koffie, geniet van een plak cake en bewonder alle nieuwe producten voor het karpervissen van de beste karper merken! Bekijk bijvoorbeeld de compleet nieuwe NASH hoofdlijnen, probeer de nieuwe NASH Sleep Systems, ontdek de razend populaire nieuwe tackle items van Pole Position of probeer de nieuwe smaak Pro-Stim Liver van CC Moore. En natuurlijk nog veel meer leuke nieuwigheden! 

Combineer dit met veel leuke acties en aanbiedingen en we kunnen je verzekeren dat er ook wat voor jouw tussen zit! 

Naast alle nieuwigheden hebben wij ook verschillende Pro-Staffers uitgenodigd waarmee je kunt praten over van alles wat met karpervissen te maken heeft. Wie zijn er aanwezig? Lees hieronder verder! 

 

NASH

Vanuit het NASH team zijn er 2 teamleden aanwezig om jouw te helpen met alle vragen omtrent dit prachtige merk. 

Boatman

Oprichter- en eigenaar Boatman Nederland is beide dagen aanwezig om jou te voorzien van deskundig advies op het gebied van alle Boatman voerboten. 

Solution Boilies

Met 2 man sterk zullen de mannen van Solution Boilies aanwezig zijn om jouw te helpen met het maken van de juiste aaskeuzes. 

Carp Cup - Franse karper koppel wedstrijd

Oprichter van de Carp Cup Jan Snoek is aanwezig om jouw alles te vertellen over deze prachtige wedstrijd welke in september van 2024 plaats vind. Er zijn nog tickets beschikbaar! 

Sonik Products

Vanuit het merk Sonik is er in elk geval 1 teamlid aanwezig die jouw kan helpen met alles wat je wilt weten over dit prachtige merk. 

Verkoop Kleine Karpers voor in vijver/aquarium

Unieke kans en alleen tijdens onze Open Deur Dagen. Verkoop van kleine karper in de maten 10-20cm. Mix van edelschub en spiegelkarpers. Unieke kans! Meer informatie volgt later. 

 

Reden genoeg om even langs te wippen en te genieten van de gezelligheid tijdens onze Open Deur Dagen. Begin jouw visseizoen goed! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen, leuke video's & hengelsport nieuwtjes
Pay in 3 PayConiq GooglePay Trustly
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »